کلودفلر یکی از بزرگترین شرکتهایی است که در زمینه ارائه راهکارهای امنیتی برای سایت ها و CDN فعالیت دارد. CDN مخفف Content Delivery Network میباشد که اگر بخواهیم آن را تعریف کنیم شاید بهترین تعریف به این شکل باشد:
در یک شبکه CDN تعدادی سرور قدرتمند در نقاط مختلفی از دنیا قرار دارند که به یکدیگر متصل هستند. این سروها همگی دارای محتوایی یکسان از فایلها هستند که این فایلها را از هاست یک سایت دریافت کرده و در خود ذخیره میکنند. حال هر زمان که کاربری از یک کشور قصد بازدید از سایت مورد نظر را داشته باشد، به جای اینکه فایلها مستقیما از خود هاست و سرور اصلی دانلود شوند، از یکی از این سرورهایی که در سطح جهان و در چندین کشور قرار دارد و از نظر موقعیت مکانی به کاربر نزدیکتر است دریافت خواهد شد.
استفاده از CDN یکی از بهترین راههای افزایش سرعت سایت برای تمامی کاربران در سطح جهان است. CDN وردپرس یا استفاده از CDN برای هر سایت ساز این امکان را به شما خواهد داد که بتوانید دسترسی به فایلهای سایت را از نزدیکترین سرور به موقعیت کاربران فراهم کنید. در این صورت سرعت دسترسی به سایت بالاتر رفته و کاربران قادر هستند در زمان سریعتری به سایت دسترسی داشته باشند. در این آموزش قصد داریم نحوه اتصال سایت به کلودفلر و استفاده از cdn cloudflare را به شما آموزش دهیم که به کمک آن میتوانید سایت خود را به شبکه CDN متصل کرده و علاوه بر اینکه سرعت بیشتری در لود سایت خواهید داشت، این امکان هم فراهم خواهد شد که امنیت سایت را نیز بالاتر ببرید.
اما قبل از اینکه به نحوه استفاده از cdn در وردپرس یا هر سایت ساز دیگری بپردازیم، لازم است به معرفی چند اصطلاح بپردازیم.
کلودفلر یکی از بزرگترین شرکتهایی است که در زمینه ارائه راهکارهای امنیتی برای سایت ها و CDN فعالیت دارد. CDN مخفف Content Delivery Network میباشد که اگر بخواهیم آن را تعریف کنیم شاید بهترین تعریف به این شکل باشد:
در یک شبکه CDN تعدادی سرور قدرتمند در نقاط مختلفی از دنیا قرار دارند که به یکدیگر متصل هستند. این سروها همگی دارای محتوایی یکسان از فایلها هستند که این فایلها را از هاست یک سایت دریافت کرده و در خود ذخیره میکنند. حال هر زمان که کاربری از یک کشور قصد بازدید از سایت مورد نظر را داشته باشد، به جای اینکه فایلها مستقیما از خود هاست و سرور اصلی دانلود شوند، از یکی از این سرورهایی که در سطح جهان و در چندین کشور قرار دارد و از نظر موقعیت مکانی به کاربر نزدیکتر است دریافت خواهد شد.
در این صورت سرعت اتصال به سایت به دلیل اینکه فایلها از موقعیت نزدیکتری لود میشوند افزایش پیدا خواهد کرد. کلودفلر نیز همین کار را بر روی بستر شبکه خود قرار داده است. این شرکت در کشورهای مختلفی چندین سرور را راه اندازی کرده است. فرض کنید یک سایت در کشور آلمان میزبانی میشود و سایت خود را هم به کلودفلر متصل کرده است. در چنین حالتی انواع فایلها و تصاویر از سرور موجود در آلمان توسط این اتصال دریافت شده و در همه سرورهای شبکه کلودفلر قرار خواهد داد.
حال اگر یک بازدیدکننده از کشوری مثل آمریکا قصد بازدید از سایت را داشته باشد، فایلها به جای اینکه از سرور آلمان که در موقعیت دورتری نسبت به این کاربر قرار دارد، از سرور کلودفلر که در آمریکا قرار دارد لود خواهد شد. در این صورت سرعت دسترسی به سایت بالاتر رفته و تاثیر بسیار خوبی روی سئو و بهینه سازی سایت خواهد گذاشت.
اما کلودفلر صرفا به دلیل استفاده از CDN مورد توجه مدیران سایتها نیست. یکی از قابلیتهای این شرکت این است که راهکارهای مختلف امنیت برای جلوگیری از حملات به سایت را نیز ارائه میدهد که به کمک آن میتوانید امنیت سایت خود را در مقابل حملات بالا ببرید. اگر بخواهیم به کلیه مزایایی که استفاده از کلودفلر در اختیار شما قرار خواهد داد اشاره کنیم، موارد زیر اصلیترین آنها هستند.
● افزایش سرعت بارگذاری و نمایش صفحات وب در سیستم بازدید کنندگان به دلیل لود داده ها از نزدیک ترین سرور
● جلوگیری از حملات DDOS به سرور اصلی سایت
● کاهش میزان مصرف پهنای باند سرور
● افزایش امنیت سایتها
● هزینه بسیار پایین برای استفاده به دلیل استفاده چندین نفر از سرورها
● افزایش میزان سئو بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو نظیر گوگل
● افزایش رضایت بازدیدکننده از سایت و کسب و کار شما به دلیل لود بسیار سریع سایت
● گرفتن امتیاز مثبت در GTmetrix به دلیل استفاده از CDN و همچنین سرعت بالا
● امکان استفاده از SSL رایگان تا مدت دو سال با قابلیت تمدید خودکار SSL
● امکان فشرده سازی فایلهای CSS، JS و تصاویر در سایت که باعث بالا رفتن سرعت سایت و سئو کلیه صفحات خواهد شد
● و…
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید در اینجا یک سرور اصلی با نام original server قرار دارد که اطلاعات سایت روی آن قرار میگیرد. تعدادی سرور هم در نقاط مختلف دنیا با نام EDGE server قرار دارند که به این سرور اصلی متصل هستند و دادهها را از آن دریافت میکنند. حال کاربران بازدید کننده که در این تصویر با یک لپ تاپ نمایش داده شده است، وقتی قصد ورود به این سایت را دارند، بر اساس موقعیت مکانی آنها دادههای سایت به جای اینکه از original server لود شوند، از نزدیکترین سرور(EDGE server) دریافت خواهند شد.
در این صورت سایت با سرعت بیشتری برای آنها لود شده و تجربه لذت بخشی را در بازدید از یک سایت خواهند داشت.
راهکارهای امنیتی کلودفلر برای جلوگیری از حملات DDOS در سایت چیست؟
حملات DDOS در یک سایت با استفاده از ابزار سخت افزاری انجام میگیرد که هزینه بالایی هم دارند و افرادی که چنین کاری را انجام میدهند، صرفا برای این است که به سایت رقبا ضرر بزنند.
وقتی یک حمله دیداس به سایتی صورت می گیرد سرور سایت به دلیل بار پردازشی بالایی که روی سایت انجام گرفته و یک باره با درخواستهای زیادی برای لود صفحات و پردازش آنها روبه رو شده است، تحت فشار قرار گرفته و در نهایت در جایی دیگر پاسخگو نخواهد بود و از دسترس خارج میشود.
وقتی این کار به مدت چند روز ادامه پیدا کند و سایت شما برای موتورهای جستجو و علاوه بر این کاربران در دسترس نباشد، در این صورت امتیاز منفی برای شما تلقی شده و صفحاتی که در گوگل با رتبه 1 داشتید و روزانه چندین آیپی ورودی از این صفحات دریافت میکردید به انتهای صفحات اولیه گوگل خواهند رفت. وقتی چنین حالتی برای یک سایت رخ دهد حکم نابودی آن سایت را دارد که تلاش شبانه روزی و چند ساله تیم سازنده سایت در عرض چند روز از بین خواهد رفت.
کلودفلر در چنین زمانهایی به شما کمک خواهد کرد که با بستن آیپی کشوری که حمله دیداس از آنجا انجام میگیرد از این کار جلوگیری کنید. یا اینکه میتوانید با توجه به سطح امنیتی که در لایههای مختلف پایین، متوسط، بالا و تحت حمله قرار دارد، هر زمان که حمله دیداس انجام میگیرد حالت تحت حمله را انتخاب کنید تا به محض انجام حملات از نوع دیداس دسترسی به سایت برای آیپی حمله کننده بسته شود.
در این صورت تا حد بسیار بالایی فرد حمله کننده ناکام مانده و از حملات صورت گرفته به سایت جلوگیری خواهد شد.
حال که با دو قابلیت اصلی کلودفلر، یعنی افزایش سرعت سایت و افزایش امنیت آن آشنا شدید در ادامه به معرفی نحوه استفاده از کلودفلر و اتصال سایت به کلودفلر میپردازیم.
برای اتصال سایت به کلودفلر و استفاده از آن ابتدا باید وارد سایت کلودفلر شده و به صورت رایگان در آن ثبت نام کنید. بنابراین به آدرس https://cloudflare.com/ رفته و سپس مشابه تصویر زیر آدرس ایمیل و رمز انتخابی خود را در باکس های مورد نظر وارد کرده و روی دکمه Sign Up کلیک کنید.
در مرحله بعد به صفحهای مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد که آدرس ایمیل و رمز عبوری که در مرحله قبل انتخاب کردید در آن وارد شده و حالا برای عضویت در سایت باید روی دکمه Create Account کلیک کنید تا اکانت شما ساخته شود.
در مرحله بعد، وارد صفحهای مشابه تصویر زیر خواهید شد که باید آدرس دامنه خود را جهت استفاده از کلودفلر و اتصال سایت به ان وارد کنید. بنابراین نام دامنه خود را بدون استفاده از www و http وارد کنید. دقت کنید که اگر قصد استفاده از کلودفلر روی ساب دامین را دارید، در اینجا باید نام دامنه را وارد کنید. در مراحل بعد میتوانید مشخص کنید که صرفا ساب دامین یا بخشهایی خاص از سایت به کلودفلر متصل شوند.
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که امکان استفاده از برخی امکانات کلودفلر به دلیل تحریم برای دامنه های IR. وجود ندارد. بنابراین اگر از دامنه ir استفاده میکنید بهتر است بررسی کرده و ببینید که آیا امکاناتی که نیاز دارید برای این پسوند دامنه فعال است یا خیر. در غیر این صورت بهتر است از cdn های داخلی مانند ابر آروان استفاده کنید.
بعد از وارد کردن نام دامنه و کلیک روی دکمه Add Site صفحه زیر به شما نمایش داده خواهد شد که شامل توضیحاتی در خصوص استفاده از کلودفلر است و به شما گفته میشود که DNS ّای دامنه خود را به DNS ارائه شده از سوی کلودفلر تغییر دهید.
با کلیک روی دکمه Next از این مرحله عبور کنید تا به صفحهای مشابه تصویر زیر هدایت شده و پلان مورد نظر خود را برای استفاده از کلودفلر انتخاب کنید.
همانطور که در تصویر میبینید کلودفلر پلانهای مختلفی را در اختیار شما قرار خواهد داد که با پرداخت هزینه میتوانید به امکانات بیشتر و حرفهای تری برای افزایش سرعت سایت و بالا بردن امنیت سایت برخوردار شوید. در اینجا ما پلن رایگان را انتخاب میکنیم و روی دکمه Confirm Plan کلیک میکنیم.
در این صورت پنجرهای مشابه تصویر زیر نمایش داده میشود که در آن جزییات پلن توضیح داده شده است و برای استفاده و فعال سازی این پلن باید روی دکمه Confirm کلیک کنید.
در این مرحله کلودفلر سایت شما را آنالیز کرده و ip سرور و ساب دامنه هایی که از آنها استفاده میکنید نمایش داده خواهد شد. لیستی از تمامی رکوردهای DNS دامنه، از جمله ساب دامینها نمایش داده خواهند شد. اگر نیاز به ایجاد رکورد جدیدی داشتید میتوانید با کلیک روی Add Record رکورد مربوطه را اضافه کنید.
این رکوردها همگی به صورت خودکار توسط کلودفلر شناسایی و نمایش داده میشوند. اگر ساب دامنه یا رکوردی در سایت وجود دارد که شناسایی نشده است می توانید از طریق نوار منو که در بالای این لیست قرار دارد به صورت دستی اضافه کنید. ابرهایی که با رنگ نارنجی نمایش داده شدهاند به این معنی هستند که با اتصال کلودفلر به سایت، دادههای روی این آیپی یا رکوردها از طریق کلودفلر رد و بدل خواهند شد و ابرهای خاکستری رنگ هم به معنی این هستند که از سرور اصلی سایت استفاده خواهد شد. رکوردهایی مثل MX هم هرگز روی کلودفلر ایجاد نمیشوند و کلا بدون ابر هستند.
حال که این بخش را بسته به نیاز خود شخصی سازی کردید، حالا میتوانید با کلیک روی دکمه Confirm به مرحله بعد که مربوط به دریافت اطلاعات نیم سرور است هدایت شوید.
همانطور که در تصویر میبینید دیاناس های فعلی دامنه در باکس from نمایش داده خواهند شد که باید آنها را به DNS ارائه شده توسط کلودفلر که در باکس To قرار دارد تغییر دهید.
بنابراین وارد محیط مدیریت دامنه خود شده و DNS های ارائه شده توسط کلودفلر را برای نیم سرورهای دامنه قرار دهید.
پس از اینکه نیم سرورهای دامنه را تغییر دادید، به صفحه کلودفلر برگشته و روی دکمه Confirm کلیک کنید تا با صفحه ای مشابه تصویر زیر مواجه شوید.
در این صورت سایت شما توسط کلودفلر بررسی شده و در کمتر از یک ساعت در صورت تایید شدن میتوانید از امکانات ارائه شده توسط کلودفلر استفاده کنید. در صورتی که پس از گذشت این مدت زمان سایت تایید نشد، میتوانید روی دکمه Re-check now که در کادر قرمز رنگ مشخص شده است کلیک کنید تا مجددا دامنه بررسی و تایید شود.
بعد از اینکه سایت شما در مدت کوتاهی تایید شد، پیغامی با عنوان Great news! Cloudflare is now protecting your site در تب Overview مشابه تصویر فوق نمایش داده میشود که به معنی اتصال سایت به کلودفلر هست. حالا باید تا 72 ساعت منتظر بمانید تا در کلیه ISP ها پس از تغییر نیم سرور، سایت شما از طریق کلودفلر برای بازدیدکنندگان در دسترس قرار گیرد.
از این پس می توانید با رفتن به منوهای مختلف که در بالای صفحه وجود دارد، کلیه تنظیمات مربوط به کلودفلر که شامل موارد زیر است را مدیریت و کنترل کنید.
1. تنظیمات بخش DNS برای اضافه یا غیرفعال کردن رکورد جدید
2. تنظیمات امنیتی سایت مانند استفاده از SSL رایگان کلودفلر
3. تنظیمات فایروال برای انتخاب سطح امنیتی سایت، بلاک کردن دسترسی به سایت در برخی کشورها و…
4. فعال سازی تنظیمات فشرده سازی برای تصاویر، فایلهای CSS و فایلهای JS }هت بالا بردن سرعت سایت
5. استفاده از Rocket Loader
6. تنظیمات مربوط به کش با قابلیت حذف خودکار کش و انتخاب سطح برای کش کردن فایلهای سایت
7. امکان تعریف استثنا در اعمال شدن تنظیمات برای صفحات خاص
و بسیاری از موارد دیگر که در اکانت رایگان در دسترس است و با خرید اکانت پولی میتوانید به کلیه امکانات ارائه شده توسط کلودفلر دسترسی داشته باشید.
تا اینجای کار اتصال سایت به کلودفلر با موفقیت انجام گرفته و بعد از گذشت نهایتا 72 سایت سایت شما برای کلیه کاربران در دنیا از طریق کلودفلر در دسترس خواهد بود. در صورتی که از وردپرس استفاده میکنید، برای اینکه بتوانید به تنظیمات کلودفلر در محیط وردپرس دسترسی داشته باشید و راحتتر سایت خود را که روی سرورهای کلودفلر قرار دارد مدیریت کنید، استفاده از افزونه کلودفلر وردپرس میتواند راهکار مناسبی باشد.
این افزونه با همان نام cloudflare در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون هم موفق شده بیش از 200.000 نصب فعال را از آن خود کند که به کمک این افزونه میتوانید اکانت کلودفلر خود را به وردپرس متصل کرده و از طریق سینک شدن دادهها توسط API مدیریت راحتتری روی سایت خود که به کلودفلر است داشته باشید. برای این منظور به آدرس افزونه در مخزن وردپرس که از طریق لینک https://wordpress.org/plugins/cloudflare/ در دسترس است رفته و افزونه را دانلود کنید. پس از دانلود افزونه وارد پیشخوان وردپرس شده و از بخش افزونهها اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت خود کنید.
در این صورت مشابه تصویر زیر منویی با عنوان Cloudflare در بخش تنظیمات پیشخوان وردپرس افزوده خواهد شد که با کلیک روی این منو به صفحهای مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد.
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید روی گزینه HERE که در کادر قرمز رنگ مشخص شده است کلیک کنید تا به اکانت خود در کلودفلر هدایت شوید. برای فعال سازی افزونه کلودفلر وردپرس نیاز دارید که کد API را برای سینک شدن و همگام سازی تهیه کنید.
همانطور که مشاهده میکنید فرمی مانند تصویر بالا نمایش داده میشود که باید آدرس ایمیل و API key اکانت کلودفلر خود را در آن وارد کرده و در نهایت روی دکمه سبز رنگ که با عنوان Save API Credentials نمایش داده شده کلیک کنید. بنابراین ابتدا ایمیل خود را وارد کنید و سپس از طریق آدرس https://dash.cloudflare.com/profile وارد صفحه پروفایل خود در کلودفلر شوید.
مشابه تصویر فوق به بخش API Keys که در انتهای صفحه قرار دارد مراجعه کنید. سپس روی دکمه View که در مقابل Global API Key قرار دارد کلیک کنید تا پنجرهای مشابه تصویر زیر نمایش داده شود.
همانطور که میبینید از شما خواسته شده که رمز عبور ورود به اکانت کلودفلر خود را وارد کنید. بعد از وارد کردن رمز، روی کپچا گوگل کلیک کنید تا تیک سبز رنگ نمایش داده شده و در نهایت روی دکمه View برای نمایش کد API key کلیک کنید.
با استفاده از کلیدهای ترکیبی CTRL + C یا راست کلیک کردن و انتخاب گزینه copy کد را کپی کنید و به صفحه تنظیمات افزونه در پیشخوان وردپرس برگردید. سپس فرم را مشابه تصویر زیر که آدرس ایمیل و کد API key در آن درج شده تکمیل کرده و در نهایت روی دکمه Save API Credentials کلیک کنید.
بعد از اینکه اطلاعات به درستی همگام سازی شد، با صفحهای مشابه تصویر زیر روبهرو خواهید شد.
برای اینکه بهینه سازی سرعت سایت در وردپرس به بهترین شکل ممکن انجام بگیرد، روی دکمه Apply که برای Optimize Cloudflare for Wordpress قرار دارد کلیک کنید تا تنظیمات این بخش به منظور استفاده از تنظیمات توصیه شده کلودفلر روی سایت اعمال شده و از سرعت و امنیت بیشتر در وردپرس برخوردار شوید.
تنظیمات Purge Cache: این گزینه امکان پاک کردن کش را به شما خواهد داد. هر زمان که نیاز داشتید کش سایت را پاک کنید با کلیک روی این دکمه دو گزینه نمایش داده خواهد شد که شامل purge cache و purge everything است. که می توانید کش سایت را در دو حالت پاک کنید. با انتخاب گزینه purge everything کش در کل سایت پاک خواهد شد که مربوط به فایلها و دادههای دیگر است. با انتخاب purge cache هم فقط فایلهای کش شده پاک خواهد شد.
تنظیمات حذف خودکار کش: اگر مایل هستید تا به صورت خودکار هر زمان که نوشته جدیدی در وردپرس منتشر میکنید یا اینکه یکی از نوشتههای خود را آپدیت میکنید کش سایت به صورت خودکار خالی شود، میتوانید با فعال کردن گزینه Automatic cache management به حالت ON کاری کنید که کش سایت بعد از هر تغییر پاک شده و از نو کش شود.
با رفتن به سربرگ Settings می توانید تنظیمات کلی که افزونه در اختیارتان قرار میدهد را شخصی سازی کنید.
فعال کردن گزینه Always Online این امکان را به شما خواهد داد که در صورت داون شدن و از دسترس خارج شدن سرور اصلی سایت برای مدت کوتاهی همچنان فایلها از طریق کش سرور کلودفلر در دسترس باشند. استفاده از این گزینه برای سایتهایی که دارای دیتابیس هستند راهکار خوبی نیست. اما برای سایتی که با HTML ساخته شده و صرفا شامل فایل است گزینه خوبی می تواند باشد که همیشه آنلاین باشید.
هر زمان که نیاز به اعمال تغییرات در سایت دارید لازم است که حالت Development Mode را فعال کنید. این حالت کش سایت را غیر فعال خواهد کرد تا بتوانید با ایجاد تغییرات در کدنویسی سایت موارد اعمال شده را مشاهده کنید تا همه چیز به درستی انجام گرفته باشد.
با استفاده از بخش Security Level میتوانید سطح امنیت را روی یکی از حالتهای زیر انتخاب کنید.
● سطح Essentially off: در این حالت سطح امنیتی خاموش است و اگر حمله دیداس به سایت صورت گیرد سریعا روی سایت تاثیر خواهد گذاشت.
● سطح Low: در این حالت سطح امنیتی روی حالت پایین قرار دارد.
● سطح Medium: در این حالت سطح امنیتی روی حالت متوسط است که از حالت قبل کمی بهتر است.
● سطح Hight: در این حالت سطح امنیتی روی حالت بالا قرار دارد و اگر حمله دیداس انجام بگیرد دفع خواهد شد.
● سطح I'm Under Attack: این سطح مناسب زمانی است که شدیدا سایت شما تحت حملات دیداس باشد. در چنین حالتی برای کلیه بازدیدکنندگان که وارد سایت میشوند ابتدا یک مکث 5 ثانیهای صورت گرفته و بررسی خواهد شد که آیا این آیپی مطمئن است یا خیر، اگر مشخص شود که کاربر عادی است قادر به مشاهده سایت خواهد بود. در غیر این صورت ip وی بلاک شده و تا مدت زمان تعیین شده قادر به مشاهده سایت نخواهد بود. هر بار هم که وارد سایت شود یک صفحه برای پر کردن کپچا گوگل نمایش داده میشود که اگر این گزینه را پر نکند قادر به لود سایت نیست.
گزینه Automatic HTTPS Rewrites این امکان را به شما خواهد داد که اگر از SSL اختصاصی خود یا SSL رایگان که کلودفلر ارائه میدهد استفاده کنید، به صورت خودکار هندل کردن بازدیدکننده از پروتکل HTT به HTTPS توسط کلودفلر انجام گرفته و کاربران به آن ریدایرکت خواهند شد.
با رفتن به تب Analytics هم می توانید آمار مربوط به سایت را که توسط کلودفلر ارائه شده است مشاهده کنید. این آمار شامل موارد زیر است.
● تب Requests: در این تب تعداد درخواستها برای لود سایت نمایش داده میشود که به صورت روزانه بر اساس نمودار قابل مشاهده است.
● تب Bandwidth: در این تب میزان مصرف پهنای باند نمایش داده میشود. این مصرف پهنای باند مربوط به کلودفلر است که با محاسبه میزان پهنای باند مصرفی خود هاست میتوانید تفاوت را ببینید که اگر سایت بدون استفاده از کلودفلر بود تا چه میزان مصرف پهنای باند شما بالا میشد. معمولات مصرف پهنای باند هاست در حالتی که از کلودفلر استفاده کنید تا 70 درصد صرفه جویی خواهد شد.
● تب Unique visitors: با رفتن به این تب نیز میتوانید جزییات بازدیدهای یکتا را مشاهده کنید.
● تب Threats: این تب هم آمار بازدیدهای مشکوک و حملات صورت گرفته به سایت را بر اساس نمودار نمایش میدهد. حملاتی که از هر کشوری صورت گرفته باشد و از نوع DDos یا هر نوع حمله دیگری باشد همراه با تاریخ و ساعت وقوع حمله نمایش داده خواهد شد.
● پهنای باند ذخیره شده هنگام استفاده از کلودفلر و ترافیک مصرفی که هنگام استفاده از SSL کلودفلر رد و بدل شده است نیز به ترتیب در بخشهای Bandwidth Saved و Traffic served over SSL قابل مشاهده است.
سایر قابلیتها و موارد نیازمند استفاده از اکانت پولی کلودفلر هستند که از توضیح آنها صرف نظر میکنیم. اگر قصد دارید که از امکانات حرفهای تر استفاده کنید پیشنهاد میکنیم یکی از پلنهای پولی کلودفلر را خریداری و استفاده کنید.
در این مقاله به معرفی نحوه اتصال سایت به کلودفلر پرداختیم که به کمک این آموزش میتوانید سایت خود را به سرورهای پر سرعت و ایمن کلودفلر انتقال دهید. استفاده از کلودفلر در سایت مزایای بسیار زیادی دارد که از جمله آنها میتوان به برخورداری از سرعت بیشتر، امنیت بالا و جلوگیری از حملات دیداس، استفاده از SSL رایگان، بهینه سازی و کش فایلهای سایت و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد. در انتها هم به معرفی افزونهای برای کنترل بهتر سایت روی کلودفلر پرداختیم که به کمک افزونه کلودفلر میتوانید مدیریت راحتتری روی سایت خود داشته باشید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعق به سایت قیاس (مقایسه هاستینگ ها) می باشد.